Don't forget to love yourself


lallalla

Lite off på den här fronten men ibland pallar jag bara inte och har inte så mycket att skriva heller! Men nu kan jag iaf säga att jag va sugen på att shoppa så klickade hem ett linne som säkert kan komma till användning nån gång.
Object Breeze Vest Black på Bubbleroom.se

Petra

Petra min socker böna har åkt iväg och ska åka skidor!! Och hon kommer inte hem fören på söndag, FATTA lång tid

Gullpetra

Min älskade Petra har gjort en film liten video :)

13 januari 2011

denna kväll har bestått av att häcka inne på toan och trott att man ska spy vilken sekund som helst och sen va de bara att resa på sig och hjälpa broder med nån läxa som ska in i morgon. Så snäll som jag är så sitter jag nu och gör de åt honom.

Love is the new black


tisdag

Då va första skoldagen avklarad efter ett skönt lov!! Har redan massa att börja plugga till, jag kommer gå in i väggen om de ska försätta i den här takten..
Har iaf en frissa tid att se fram emot på måndag, då blir de färgning till så ljusbrunt som möjligt skulle jag tro.

Värdelös är va jag är

Första skoldagen för mig idag, ja de börjar ju jätte bra känner jag (Y) Eller nej inte direkt, känns som jag är helt värdelös. Jag kan absolut ingenting och ja de suger med skolan!!

små torrt

Dålig uppdatering här ser jag, men har inte så mycket att skriva om. Kan iaf berätta att i fredags beställde jag hem en bikini till sommaren och igår va vi in till stan och jag ställde mig i kö på en Iphone 4!! Lycka i mitt hjärta kan man säga. Inge mer speciellt har väll hänt under dom senaste dagarna

du höll länge ändå bettis

Någon som vill ha en data? Helt gratis (!!!) Inte för att den funkar då men.......

nyårslöften

Jag har aldrig haft ett nyårslöfte så i år får bli första gången, men förmodligt kommer de gå åt skogen.
1. ANVÄNDA MIN KAMERA MYCKET FLITIGT

2. SKAFFA TVÄTTBRÄDA

3. BLI EN RIKTIG MJUUKIS (eller?)


perfect

I trosdags for jag och Petra på kryssning och friade nyår på båten och kom hem i lördags, de har vart riktigt trevligt må jag säga. Och i en liten affär hittade jag en länk till ett halsband som jag bara va tvungen att köpta, de stämmer ju in på mig till 100 %
Inte bästa bilden direkt men jag orkar inte bry mig, för den är ju ändå perfekt

RSS 2.0