Staan

Idag har jag vart och hjälp till att inventera på macken och sedan åkte jag och Mikkan in till stan. Jag hittade lite grejjor. Och trevligt hade vi. Och nu ska jag nog ta och sova lite för jag är ruskigt trött, och jag måste ju vara på topp tills matchen i morgon.

de visar sig

Om en kvar ungefär ska jag med mamma till macken och hjälpa till med något, sen efter de ska jag och Mikkan till stan skulle jag tro om de inte blir några ändringar

Prata när du har nå vettigt att säga

Jag står för mina misstag, jag ber om ursäkt och mer finns de inte att göra. Och de vet du, de jag får tillbaka är som ett slag i magen. Jag bli sårad som exakt alla andra bara att jag kanske inte visar de på samma sätt. Jag har känslor men jag har dom väldigt djupt inom mig för att ingen ska ta dom från mig. GODNATT

Till min lilla Petra

I NEED SOME BROWN SUGAR BITCH

Nice dag

Mikkan sov hos mig inatt som va och vi hade de trevligt, sen i morse åkte vi ut till Östa och sola o bada. Sen åkte vi hem då drog jag till Petra så vi cyklade tillbaka ut till Östa och badade med Patrik, blekis och Fredde. De va riktigt trevligt och varmt i vattnet va de oxå. Sen så hurtiga som jag och Petra är så cyklade vi hem igen och spelade lite kort. FY FAN vilken pull smärta jag har nu asså efter allt cyklande (Y)

Bada

Igår kom vi då hem från den fina staden Göteborg. De har vart en riktigt trevligt helg där borta. När jag kom hem igår så lekte jag med Patrik och Fredde sen åkte jag hem och typ sov. Sen nu idag ska jag och Mikkan ut till östa och bada.

Allt packat och klart

Fy herregud de va inte direkt igår man gick upp vid 07.00 men de gick iaf bra att komma upp fast lite trött är jag ju. Men just nu sitter jag iaf här och väntar på att klockan ska bli kring halv 10, för då bär de av mot Göteborg skulle jag tro. Men tänk om jag har glömt packat nått, de e jag väldigt orolig för. Men de viktigaste e ju iaf att jag har mobil, mobil laddare, pengar och kläder.

Ingen dålig syn

Fin väder idag med, fan va härligt. Hoppas de håller i sig till Torsdag-lördag. För då far ju jag med Petra och hennes familj till Göteborg. De kommer bli riktigt trevligt.
Iaf så har jag vart ute och solat sen jag vaknade och HG säger jag bara jag har sett nått som nästan ingen annan kommer att få se i sina dar ;)

Godnatt

GODNATT

Blööööött

Igår va jag och Petra ute och cyklade en sväng, sen kom Patrik och Tornbjörn och åkte så vi stannade och pratade med dom. Efter ett tag så följde vi med dom till nått ställe och kollade lite sen kom vi till Ön och där stannade vi och då fick jag bada lite granna. (Första gången i år).

Sala i några timmar

Nu bär de snart av till Sala för att hämta ut nya linser och kolla om jag hittar nå kläder

...

Vad äre du inte kan förstå i ordet NEJ?? De e de enklaste ordet på jorden men ändå lyckas du inte fatta vad jag menar med de.

Allmänt ointressant

Jag har gjort ett stort misstag och fan va jag ångrar mig. Kan inte sova, åh har inte sovit nått inatt. Är inte ett dugg trött heller. Iaf så igår gick jag ner till IP vid åtta nån gång och kollade när damerna hade träning. Sen efter de knallde jag hem och sedan vidare till Petra. Vi prtade och kollade på film och hade de trevligt. Sedan kom Danne och Jacob och hälsade på en sväng oxå.

"flygande elefanter"

De va riktigt trevligt igår på Grönan. Nästan inge dåligt väder heller, kom kanske några regn stänk men de va typ inget man mådde dåligt av direkt. Men in på slutet av dagen så vart jag lite less på att åka, för först skulle man stå i kö typ 10-20 för att åka en grej som man åkt 100 ggr redan men jag hade iaf kul :D Efter en super dag på grönan så följde jag med Jacob hem till honom och kollade på film.

Sommarvärme

Mååndag!! typ första dagen på de underbara sommarlovet, inget regn ingen sol bara mitt i mellan. Visst de duger för mig men de skulle ju vara trevligt med 30 grader varmt. Men iaf så håller jag en tumme för att de inte blir nå regn i morgon för då ska jag till stockholm å gå på grönan. (De va ju ett tag sen man va där sist) ;)

Slut fiskat

Aja allt ordnade sig vi fick krångla oss ner på en camping med båten och därifrån tog vi oss ut på vattnet. Själv fick man första och typ största fisken. De va riktigt roligt tills in på slutet för då fastna jag i botten två gånger efter varann så då vart de slut fiskat för min del. Men nu är vi på väg hem till Tärnsjö igen, rätt skönt faktiskt

Otur skulle man kunna kalla de

Klockan är snart 09.00 åh vi är framme där vi ska vara, men tyvär så kan ingen öppna bommen ner till hamnen där vi ska ner med båtarna så just nu står vi bara här och inte gör ett jota. SUCK. De visar sig väll vad som händer sen, om de e nån som kan komma och öppna. Och när man kollar ner mot vattnet blåser de och går STORA jävla vågor -.-

Solsken i Tärnsjö, grattis

Godmorgon alla sju sovare!! själv blev men väckt klockan 06.00, inte ett dugg trött va jag så jag käka lite frukost och sen satt jag mig här och plockade över lite låtar till mobilen. De gick som smort om jag själv får säga vad jag tycket. Nu skiner solen här hemma å hoppas de gör de samma borta i Pajjala. Min mor räknar iaf inte med de för hon har plockat fram vinterkläder, man liksom ba HALÅÅÅÅ dom där hade vi när de va 15 minus grader :S

Runk väder

De har vart runk väder hela dagen så då passade jag på att städa mitt rum, de va verkligen behövligt.
Men nu när det är klar så vart de riktigt tjusigt må jag säga, tänk om de alltid kunde få vara så här rent -.-
Kom precis ut från duschen och nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på att göra? de visar sig väll senare

Ohlala fiska

Jag har nog inte direkt några klagomål på spexet igår, de va faktiskt bra. Sen efter de va slut så åkte jag och Heffan hem med Patrik för vi skippade middagen som alla andra typ skulle på. Jag va inte direkt sugen på att sitta och äta med med alla föräldrar och massa sån bajs.
Men på Söndag, alltså i morgon ska jag typ följa med familjen Eriksson och min familj å fiska strömming tror jag?? Aja de ska iaf vara 18 grader varmt med sol och moln där borta vi ska till så de e nog därför jag tänker hänga med för här hemma ska de regna.

Soooft

Nu sitter jag här framför datan och häcker efter att ha vart nån timmer i skolan. Och nu är de SOMMARLOV, asså knappt så jag själv fattar de. De gick super bra i kyrkan flickorna sjöng så fint så. Kommer "nog" sakna alla fina människor som vart med en i alla år.
Ikväll klockan 19.00 ska jag på spexet och kika lite på vad dom har att visa, hoppas de blir bättre än vad förväntar mig.

Ett inlägg by Mikkan.

Hej alla 40 taggare. Sitter här hos Rita nu. En dag kvar sen är det slut på skolan, slut på östervåla, slut på livet. Rita blev jätte tjusig i sitt nya fina blonda hår. Man kan nästan tro att hon är en äkta blondin precis som jag. Men det utesluts när hon öppnar käften då man märker att hon bara är fejk.
Rita och jag tog en sväng till macken i Tärnsjö. Deras mjukglass är fan den godaste till skillnad från Fribbans i våla. Shit den glassen är ju vidrig.
Varken jag eller Rita ska va med på träningen ikväll eftersom vi är lata, feta kossor ! ( jävligt skadade) . Kul att man har hela livet framför sig fast man har ont som en 90 åring.
Det här blev det oseriösaste inlägg ever. Men lika bra så. Pusseli.

Skapligt skönt

Träningen gick väll ganska bra igår, jag va rätt slut i hela kroppen sen i Söndags.
Idag skulle vi ha åkte till stan med skolan och gått på nå museum, men inte fan orkade jag de heller så jag stannade hemma och sov till halv 12 ist.

Otroligt roligt

FY FAN VILKEN DAG ASSÅ. Finns de nå bättre än att skratta sig igenom en hel dag med bara sina bästa vänner?! i så fall berätta de för mig. Jag har skrattar så jag har fått magrutor så de räcker till hela släkten + Patrik.
Ja hg iaf så är de träning ikväll hoppas den blir lika kul de med. Man kan ju alltid hoppas på de bästa.

SEGER!!!!

I morse va de bara att kliva upp 08.00 och göra sig orning för att bege sig till Enköping på match. Åh de gick ju super för oss, 3-0 underbar seger. Fan så sköt.
Sen jag bara vart hemma och slöat resten av dagen.

.

Har precis kommit upp från duschen och ska nog börja göra mig i ordning för att sedan cykla fram.
Hoppas de inte blåser ute för då blir de kallt och de gillas inte.

hamburgare med friscobröd (Y)

I morgon är de läderloppet och då fick jag den STORA äran att sälja hamburgare med Mikkan Petra och Lars (Y) De va tydligen nått vi skulle göra med fotbollen. Synd bara att vi fick tiden då typ alla som deltagit går i mål-.- Men de är nått jag få stå ut med. Min kusin och farbror ska iaf vara med i år och min idrotts lärare med fru så dom får man väll hålla en tumme för då :D Hoppas bara att de blir kanon bra väder så man slipper vara ute och frysa.

En person kan förstöra så himla mycket

Hade en väldigt trevlig dag igår. Men den började lite segt och jag va inte direkt sugen på att vara där i Stockholm vid den tiden men aja kul som tusan vart de iaf senare.
Har ingen aning om när jag kom hem, men direkt i säng vart de åh fy fan va skönt de va att sova. Vaknade typ för en halvtimme sedan och nu äre väll dags för frukost.

Stockholm i morgon

Fy tusan i morgon ska vi till Stockholm och göra massa saker, kommer inte ihåg riktigt vad men de e ju GRÖNAN man längtar mest till iaf. Åh den som fegar ur och vägra åka nått kommer jag bajsa på ;) Blää

Korvas

Nu Har Petra gjort en fin blogg till mig på blogg.se och jag hade tänkt prova de ett tag
för bloggplatsen suger purjolök.

RSS 2.0