Bajs

Sitter på biblioteket i skolan och ruttnar, har haft rsat i en evighet nu känns de som. 11.20 fick vi lunch och sen börjar vi klockan 14.00. Jag coh ida har hunit gå runt hela skolan minst 100 gånger

Klantiga tjejer

Står nu och väntar på att få låna en nyckel av en tant, ida lyckades lägga sitt lås och min och hennes nyckel i mitt skåp som jag har låst. Haha fan va vi är duktiga ;)

Puss och kram

Dagen har bestått av match mot Tierp, och vi vann såklart men de va fan en jävligt slö match må jag säga men huvudsaken att vi vann. De firar jag med att hoppa runt i min enorma säng som jag byggde ut här om dagen. Men nu ska jag hoppa ner under täcket och kolla på Bridget Jones dagbok.

Close up

Beställt hem ett close-up filter nu. Hoppas de blir bra med +10
Klicka för förstoring

jag längtar satan

På fredag blir de en tripp till stockholm med underbaraste Petra.

jahaja

Jag är sämst på att blogga, men de finns inte mycket att skriva typ idag har jag vart i skolan, skiit kul blattar som är på en dagligen men jag börjar vänja mig (Y) Men nu när de är helg kan jag iaf berätta att jag började helgen med att leka med Petra, vi kollade på film och hade de mysigt och sen va vi ute i kylan och promenerade.

ja men visst

Ligger i sängen och tjurar lite lagom så där. Men aja i morgon börjar vi iaf klockan 10.10 men självklart går de inga bussar så mamma skjutsa mig och Ida till våla.

sooft

Just nu ligger jag i sängen och bara njuter av att jag kan ligga kvar här hela dagen om jag vill, de känns rätt bra.

Då och nu

Min sjukt underbara mobil, liten men bra. Förr hade jag en fin barbapapa men den tappade jag nån stan så idag uppfann jag min helt egna utav ett ekollon :D

Dag och kväll i stan

Lite bilder sen igår :)

Fram och tillbaka

Va ju till stan med snygg Petra idag, de va riktigt najs köpte en tröja, trosor och en pärm de va inte mycket att hurra för men de duger. Och sen om typ 45 minuter så ska vi åka till stan igen med några pöjkar och gå på bio, de kommer nog bli ytterst trevligt. Kan tyvärr inte lägga upp några bilder nu för kameran laddas så de kommer senare nån gång.

Grattis

Idag fyller min pappa så grattis till honom. Sen idag så åker jag och Petra till stan en sväng och sen kanske de blir lite bio oxå :D

bajs

Snart ska man påbörja ännu en dag i skolan. Bussen går om 30 min så jag kan lata ett tag till innan jag lär ut i regnat och förstöra mitt plattade hår -.-

Älska mig om du törs

En dag avklarad

Första dagen i nya skolan gick väll bra eller? Säger bara tur att jag har Ida för annars hade jag aldrig klara 3 år med ett gäng käppa folk ;)

Uppe med tuppen

Gud asså har inte sovit nått i natt typ, kollade på klockan nån gång vid tre och inte kunde sova för 5 öre!! Men är pigg ändå nu fast jag lärde gå upp 05.10 !!

Besviken kvinna

Idag hände inget speciellt alls, färgade Petras hår i morse och sen va jag ner och kollade på fotboll för ett tag sedan och de va trevligt. Men de e helt sjukt i morgon börjar skolan och fan så fucking jävla groteskt skönt de är att man slipper åka tillbaka till Östervåla skola!! Jag hade inte klarat ett år till i den ruttna skolan, tänker jag efter nu så både hatade jag och älskade jag min klass men de ända jag älskade med min klass va typ T-sjö delen :P Med dom andra bråkade man och snacka skit om, liksom hur kul är de :P Men nu blir de en ny start!! Jag och Ida kommer äga ut hela jävla boland.

Hejhej

Hej Rita



Din solbränna och ditt leende får många på fall. Njut av situationen

Jobbig dag

Lärde upp tidigt i morse för att sedan åka vidare ut till östa där plockade vi sopor efter alla fyllon igår, men de va inte så farligt för de tog typ bara en timme. Sen hade vi match senare och självklart vann vi den matchen bara för att vi är så J*VLA bra!! Sen i morgon blir de en sväng till Sala med mamma :)

slött

Klockan är snart 00.00 och jag är väldigt trött och jag har ingen lust med att berätta vad som hände igår jag kan säga att de va riktigt trevligt och om ni vill se bilder så får ni kolla på min facebook för just nu pallar jag iaf inte lägga upp några.
Jag kan bjuda på en bild på Ninni och Josef bara för att dom e så gulliga tsm

Natt macka

Just nu sitter jag, "rudolf", Mikkan och Felicia i köket och lodar. Ninni är på toa och Josef ligger på soffan och sover. Blir väll snart till att sova för oss alla.

Najs fågel bajs

I går va jag och träffade Ninni och hennes kompisar, riktigt trevligt sen sov Mikkan här och vi låg sen stund och bara pratade. Sen idag har jag vart till stan med Petra vi gick runt lite på stan och sen va vi på bio.

Jahaja

Just nu sitter jag här i min ensamhet och kollar på Die hard 4.0 och smsar lite med Musen kanske dags att sova snart ssnart. 

Marängswiss

Igår vart de en sväng till Uppsala med Patrik och Petra vi köpte glass och sen åkte vi typ hem. Sen drog Petra hem och jag och några till åkte och kollade på "några" blixtar som va överallt. Riktigt trevligt de.

Besviken? kanske

Men de kan ju vara jag som e känslig!! 
Jag och älskade Mikaela <3

Underbart

Igår va de någon vänlig person som fixade min data så nu funkar den utmärkt igen :D

118800

Vem är Rita Karlsson? Rita är vad man här på 118800 brukar kalla för PANGBRUTTA, en 10- poängare helt enkelt!  Hon är inte bara snygg, söt och sexig, hon har även alla paddlarna i vattnet vilket inte är den vanligaste kombinationen. Den kille som någon gång lyckas få hålla hennes hand skall skratta sig lycklig! Vi tror att denna gudinna en dag kommer att bli något mycket stort här i livet och tjäna massor med stålar!

Super Petra

BAAAAJS !! nu stormar Petra in i mitt hus ovälkommen :@ ;)

Stan med mina flickor

Idag har jag vart till stan med dom två godingarna Ida och Petra, de va riktigt trevligt  må jag säga :D

Petra power

Sitter hemma hos Petra och kollar när hon plattar håret, vi ska ju liksom ut igen och de regnar ju och då kommer kvinnans hår bli lockigt igen men hon är inte så smart som jag är :D

RSS 2.0